PLAZEVERYWHERE

NAJAAR 2020

VRIJDAG 25/9 - VANAF 19u

Quetzal – ergens tussen 19.30u en 21u / volg het geluid!

De mythische reuzenslang Quetzalcóatl kronkelde deze zomer vlijtig door Brussel. Na tal van muzikale, ritmische en beeldende workshops viert de Dans van Quetzal zijn tocht met een kleurrijk spektakel in het park. 

20:00 AIRPLANE

AIRPLANE bestaat uit 10 losgeslagen wacko's met het podium als natuurlijke habitat. Ze slagen er keer op keer in om van elk optreden één groot feest te maken: plezier en amusement staan voorop. Vul dat aan met een spontane mix van verfrissende ritmes, catchy melodieën, een stevige portie enthousiasme en een vette knipoog en de ambiance is verzekerd.

RESERVEER JE PLEKJE

ZONDAG 27/9 - VANAF 18u 

18:00 SCHROOTHOOP

Tribal tunes ontspringen uit gevonden objecten. PVC fluiten, blikken beats en baslijnen uit een waskom; Timo Margo en Rik slepen je mee met ingenieuze klanken gespeeld op hun DIY instrumenten.

RESERVEER JE PLEKJE

 

BEREIKBAARHEID

Kom met de fiets of neem het openbaar vervoer!

Venez à vélo ou prenez les transports publics

M 2 / 6 Simonis/Elisabeth

T 9 / 19 Simonis


PRAKTISCH

Er kan drank genuttigd worden. Betalen doe je met Payconiq of met cash.

 

PLAZEY treft maatregelen om een verdere verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Handontsmettingsgel en mondmaskers zijn aanwezig op het terrein en de fysieke afstand wordt toegepast waar vereist. We vragen bij het betreden van het festivalterrein de contactgegevens van alle aanwezige personen om contacttracing te faciliteren, uiteraard met het hoogste respect voor de privacy en de geldende GDPR-regels. Wie voor of na het festival symptonen heeft kenmerkend aan het COVID-19 virus vragen we uitdrukkelijk thuis te blijven en een arts te raadplegen.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now