PLAZEVERYWHERE

NAJAAR 2020

VRIJDAG 21/8 - vanaf 19u

Vrijetijdspu(n)t Comenius | Dapperenstraat 20, 1081 KOekelberg

20:00 Amel Jem 3

Amel Jem3 neemt je mee op een tocht door de klassieke, Arabische muziek. Mohamed, Ahmed, Katrien Aziz en Claire-Sarah begeleiden deze avond zangeres Abdelillah Sultan. Zij verleiden zowel kenners als nieuwsgierigen met de oude liederen van Maghreb. Hun naam ontlenen ze aan het Arabische woord voor ‘unie’, dat naar het Franse ‘Amalgame’ werd gebracht. Noem het een versmelting van metalen, een menselijke vereniging, maar erken vooral het woord ‘jam’ erin; de goesting en energie van deze diverse groep muzikanten om spontaan samen te spelen.

RESERVEER JE PLEKJE

VRIJDAG 28/8

SCOUTS GANSHOREN |RUE Léopold Demesmaekerstraat

20:00 Jan Ducheyne & Noodzakelijk Kwaad

Een ongeziene combinatie van drie regelrechte rasmuzikanten en een dichter: Ducheyne, die zijn poëzie op hun muziek legt, noemt het wel eens Avant Garde. Verwacht je aan een optreden op het scherp van de snee, vol panache. Eén genre, één toonaard? Eerder een virtuoos vuurwerk van muzikanten die zichzelf graag uitdagen, gecombineerd met bijtende, buitelende, ritmisch van het blad afdansende teksten die u simpelweg verdient op een zomerse vrijdagavond

RESERVEER JE PLEKJE

 

 

BEREIKBAARHEID

Kom met de fiets of neem het openbaar vervoer!

►Vanaf Simonis, neem bus 13 of 78 (MIVB) tot halte Beeckmans en wandel 500 meter tot de Léopold demesmaekerstraat.

►Vanaf Rogier, neem bus 214 (De Lijn) tot halte Sint-Agatha-Berchem Pampoel en wandel 400 meter tot de Léopold demesmaekerstraat.


PRAKTISCH

Er kan op het terrein drank genuttigd worden. Betalen doe je met Payconiq of met cash.

 

PLAZEY treft maatregelen om een verdere verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Handontsmettingsgel en mondmaskers zijn aanwezig op het terrein en de fysieke afstand wordt toegepast waar vereist. We vragen bij het betreden van het festivalterrein de contactgegevens van alle aanwezige personen om contacttracing te faciliteren, uiteraard met het hoogste respect voor de privacy en de geldende GDPR-regels. Wie voor of na het festival symptonen heeft kenmerkend aan het COVID-19 virus vragen we uitdrukkelijk thuis te blijven en een arts te raadplegen.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now